Merinovillahuivi

Suomessa neulottu huivi

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Merinovillahuivessa malleina ovat FlowersReindeerForest ja Sailing boat. Neuleiden merinovilla on miellyttävän pehmeää. Nämä kauniit villahuivit ovat myös mainio lahjaidea. Sopii myös sopiva kimppalahja. Huiveihin on mahdollista liittää esimerkiksi kauniit merinovillaiset puserotlapaset tai pipot. Tuoriniemi brändi pyrkii vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa ja merinovillan hankimme vastuuliselta italialaiselta Baruffa valmistajalta. Tutustu lisää ja tilaa!

 

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.