fbpx

Merinovilla on monipuolinen ekologinen materiaali

Luonnonkuituisella merinovillalla on ihanteellisia ominaisuuksia. Hyvien lämpöominaisuuksiensa ja hengittävyytensä ansiosta se ei tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa.

Merinovillavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein, vaan usein pelkkä tuuletus käytön jälkeen pesun sijaan riittää. Valmistamamme merinovillaneuleet tulee pestä käsin ja asettaa ne sen tasolle kuivumaan mittoihinsa oiottuna.

Merinovillaisia vaatteita kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valitsee mulesing-vapaan merinovillaneuleen. Käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata.  

Kaislakerttu Lehtovaaran suunnittelemat neuleet

HS-Ruma totuus villapaidat

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×