Merinopusero

Merinovillapuserot

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Merinovillapuseroissa malleina ovat ReindeerForest ja Sailing boatBear ja Sail. Puseroiden merinovilla on miellyttävän pehmeää ja neuleen pinta on käyttämämme neuletekniikan ansiosta kaunis ja siisti. Nämä kauniit puserot ovat myös mainio lahjaidea. Sopivat myös kimpassa ostetuksi lahjaksi miellyttämään syntymäpäiväsankaria erikoisella ja mieliinpainuvalla lahjalla. Jokaiseen mallin on mahdollista liittää esimerkiksi kaunis merinovillahuvimerinovillaiset lapaset tai merinovillapipo. Tuoriniemi brändi pyrkii vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa ja merinovillan hankimme vastuulliselta italialaiselta Baruffa valmistajalta. Tutustu myös tarinaamme.

 

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.