Merinovillatakki

Suomalainen neule

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Merinovillatakeissa malleina ovat FlowersHouseSailReindeerForest ja Sailing boat. Malleissa  on eri vaihtoehtoja kuten 50, 60  ja 70 slim ja 70. 70 on hieman väljempi malli ja 50, 60 sekä 70 slim ovat hieman kapeampia. Takkien merinovilla on miellyttävän pehmeää ja neuleen pinta on käyttämämme neuletekniikan ansiosta kaunis ja siisti. Merinovillatakki on myös hyvä lahjaidea. Ne sopivat myös yhdessä ostetuksi lahjaksi miellyttämään syntymäpäiväsankaria erikoisella ja mieliinpainuvalla lahjalla. Jokaiseen malliin on mahdollista liittää esimerkiksi kaunis merinovillahuivi. Tuoŕiniemi brändi pyrkii vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa ja merinovillan hankimme vastuulliselta italialaiselta Baruffa valmistajalta. Tutustu tarinaamme. Osta nyt!

 

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.