fbpx

Vastuullinan valinta, Suomessa valmistettu pellavaneule

Pellava on ekologinen valinta. Pohjavedet säästyvät, sillä pellava ei vaadi lainkaan keinokastelua, vaan kasvaa sateen voimalla. Pellava viihtyy kuivahkoilla kasvipaikoilla, se ei vaadi keinokastelua. Pellava on lisäksi antibakteerinen ja allergisoimaton materiaali. Koe pellavan ylellinen olemus ja nauti sen antamasta ihastuttavasta tuntumasta. Hyvin hoitamalla saat tuotteesta pitkäikäisen vaatteen, joka säilyy siistinä pitkään.

 Pellavatunika, mukava olovaate

Pellavan ontelomainen rakenne antaa sille hyvän kosteudenimemiskyvyn. Tämän ansiosta neule ei tunnu hiostavalta päällä. Sitä huolimatta se on myös lämmittää viileällä.

Pellavatunikat on neulottu sidoksista, jotka ovat laskeutuvia ja kevyitä. Tätä hyvää laskeutuvuutta parantaa vielä se, että pellava an antistaattinen materiaali, joka säilyttää sähköistymättömänä materiaalina laskeutuvuutensa kaikissa olosuhteissa. 

 

Pellavapusero tuntuu hyvältä iholla

Pellava on yksi maailman vanhimpia vaatetuksen materiaaleja. Perinteisesti sitä on käytetty etupäässä kangasvaatteissa. Se on hyvin soveliasta myös neuleisiin. Se on hyvin laskeutuvaa, se ei neuleessa rypisty kangasvaatteiden tavoin ja sen tuntu on viileä erinomaisen kosteudenimukykynsä ansiosta.

100 % luomupellava

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×