Koe pellavan ihana kosketus

Pellavaneule tuntuu hyvältä iholla

Pellava on yksi maailman vanhimpia vaatetuksen materiaaleja. Perinteisesti sitä on käytetty etupäässä kangasvaatteissa. Se on hyvin soveliasta myös neuleisiin. Se on hyvin laskeutuvaa, se ei neuleessa rypisty kangasvaatteiden tavoin ja sen tuntu on viileä erinomaisen kosteudenimukykynsä ansiosta.

Valmistamamme pellavaneuleet voidaan pestä joko käsin tai 40 asteen hienovaraisella konepesulla. Pellavan ominaisuuksiin kuuluu, että pesun yhteydessä siitä irtoaa nukkaa, jonka tähden suosittelemme sen pesua erillään muista vaatteista. Pellavaneule saattaa tuntua hieman kovalta heti pesun jälkeen, mutta se pehmenee uudelleen nopeasti käytössä. Sanotaanhan pellavan vain paranevan pesussa.

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.