Pellavatunika

Pellavatunika neuleena on miellyttävä vaate. Neuleissa pellava ei niin herkästi rypisty. Koska pellava on antistaattinen materiaali, neulos säilyttää hyvän laskeutuvuutensa kaikissa olosuhteissa. Kaikki pellavaneuleemme ovat märkäkäsiteltyjä, ne eivät kutistu enää ensimmäisessä pesussa. Pellava materiaalina on likaa hylkivää ja antibakteerista, sitä kannattaa tuulettaa usein, jolloin pesuntarve vähenee. Pyrimme säästämään luontoa välttämällä turhaa valmistusta. Pääsääntöisesti valmistamme tuotteet vasta tilauksen saatuamme.

Koe pellavan ihana kosketus

Pellavatunika, mukava olovaate

Pellavan ontelomainen rakenne antaa sille hyvän kosteudenimemiskyvyn. Tämän ansiosta neule ei tunnu hiostavalta päällä. Sitä huolimatta se on myös lämmittää viileällä.

Pellavatunikat on neulottu sidoksista, jotka ovat laskeutuvia ja kevyitä. Tätä hyvää laskeutuvuutta parantaa vielä se, että pellava an antistaattinen materiaali, joka säilyttää sähköistymättömänä materiaalina laskeutuvuutensa kaikissa olosuhteissa.  

Ilmainen toimitus, lue lisää

Ilmainen toimitus Suomeen ja kaikkiin muihin maihin. Maksuton palautus Suomen lisäksi lueteltuihin maihin.

Mikäli päätät ostaa jonkun tuotteet, toivomme sen vastaavan odotuksiasi

Jos kuitenkin petyt valintaasi, voit palauttaa tuotteen ja me hyvitämme ostoksesi.  Palauttaaksesi tuotteen ota meihin yhteyttä, lähetämme valmiin osoitelapun, jonka vain kiinnität palautuslähetyksen laatikon päälle. Suomessa palautus toimitetaan Postin toimipisteeseen. Ulkomaille luettelossa oleviin maihin toimitettujen tuotteiden mahdollinen palautus voidaan toimittaa mihin tahansa DHL:n palvelupisteeseen.

Ilmainen toimitus ja palautus koskee seuraavia maita

Suomi, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tsekki ja Unkari

Myös muihin maihin toimitus on ilmainen, mutta ilmaista palautusta emme pysty järjestämään.