Hae kumppanuutta

Sinusta voisi tulla Tuoriniemi-shopin suosittelija. Se onnistuu kumppanuusohjelman avulla. Voit hakea jäsenyyttä, ja aloittaa oman suosittelusi. Mukaan lähteminen on yksinkertaista.

 • Rekisteröidy järjestelmään
 • Me hyväksymme sinut kumppaniksi
 • Saat itsellesi oman hallintapaneelin, josta näet
  • Klikkaukset linkeistäsi
  • myynnit
  • provisiot
  • konversioprosentin
  • sinulle maksetut palkkiot
  • omat alennuskoodisi.

Aloita toiminta

Voit tehdä yksinkertaisella editorilla itsellesi niin monta linkkiä sivuillemme, kuin haluat ja jakaa niitä minne tahdot. Sinulle tarkoitetut linkit tunnistavat asiakkaan ja antavat mahdollisuuden palkkioihin. Itse asiassa ansaintaan on useampia mahdollisuuksia.

 • Linkin kautta sivulle tulleen asiakkaan ostosta maksetaan sinulle palkkio
 • Jokainen sinun linkkisi kautta sivuilla vieraillut asiakas tuottaa palkkioita sinulle seuraavan 30 päivän ajan, mikäli hän tekee oston.
 • Kun joku sinulle merkattu asiakas ostaa tämän 30 päivän aikana, saat siis palkkion ja sen lisäksi hänestä tulee sinulle merkattu asiakas. Hänen ostonsa tuottavat sinulle palkkioita senkin jälkeen, kun 30 päivän kausi hänen ensimmäisestä vierailustaan päättyy. Hän pysyy sinulle merkattuna toistaiseksi. Niin kauan, kuin annamme sen jatkua. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä sääntöä, mutta välttämättä emme tee sitä koskaan.
 • Vielä yhtenä mahdollisuutena saattaa olla sinulle myönnettävä henkilökohtainen alennuskoodi. Kun kuka tahansa käyttää tätä koodia ostossaan, tuottaa se sinulle palkkiota. Tämän asiakkaan ei tarvitse tulla sivuillemme sinun jakaman linkin kautta, riittää kun hän käyttää koodiasi.

Palkkioiden maksaminen

Palkkio maksetaan prosentteina tuotteen verottomasta hinnasta. Maksamme 20 % palkkion kaikista järjestelmän kumppanille osoittamista ostoista. Pidämme karvausprosentin samana myös näille ”ikuisille asiakkaille”. Pidämme itsellämme oikeuden muuttaa näitä prosentteja, mutta mikäli tämä järjestelmä voi vähentää omia markkinointikustannuksiamme, voimme pitää tämän jatkuvasti voimassa.

Tämä voisi olla sinun mahdollisuutesi

Sinun kannattaa nyt hyödyntää kaikkia omistamiasi kontakteja. Voit jakaa linkkejä haluamallasi tavalla Facebookissa, blogeissa ja mitä ikinä vain satut keksimään. Olemme suunnitelleet antaa parhaille suosittelijoille tuotteita nähtäväksi ja vaikkapa omaan käyttöön, paremman tuntuman saamiseksi. Luomupellava ja mulesing-vapaa merinovilla ovat niin ihania materiaaleja, että saattaisit itsekin ihastua tuotteisiimme. Suositteleminen on todellista, mikäli myös itse pitää tuotteista.

Olemme valmistaneet neuleita jo yli 40 vuotta. Tule mukaan tukemaan suomalaista yrittäjyyttä, saatathan siinä ansaita itsekin.

Palkkio on veronalaista tuloa

Voit olla kumppanina yksityishenkilönä tai yrityksenä.

Yksityishenkilöille palkkion maksamisesta ei aiheudu velvollisuutta maksaa normaalin palkan sivukuluja Suomessa, koska Kumppani ei ole Tuoriniemen työntekijä. Niistä palkkioista, joihin emme saa tietoa ennakkoveron pidätysprosentista, joudumme pidättämään 60 % ennakkoveron. Mikäli verosi lopullisessa verotuksessa ovat alhaisemmat, kuin ennakkoon maksetut, ylimääräinen  vero maksetaan sinulle veronpalautuksena. Suosittelemme sen tähden jokaista hankkimaan työkorvausverokortin. Tätä ei tarvitse tehdä vielä kumppaniksi rekisteröitymisen yhteydessä. Työntekijän palkanmaksua varten oleva verokortti ei kelpaa tähän tarkoitukseen. Työkorvausverokortti on helppo hankkia Omaverosta. Ennen palkkioiden maksamista kysymme tätä aisaa vielä erikseen palkkion saajalta ja sovimme turvallisesta tavasta toimittaa kopio työkorvausverokortista ja samalla pyydämme tilinumeron, johon voimme maksaa palkkiot. Yksityishenkilöille maksettaviin palkkioihin ei lisätä arvonlisäveroa

Mikäli palkkion saaja on verovelvollinen jossain muualla, kuin Suomessa, tieto palkkioiden maksamisesta ilmoitetaan yhteissummana aina vuoden lopussa sen maan verottajalle, jossa hän on verovelvollisena

Mikäli olet rekisteröitynyt yrityksenä ja yritykselläsi on Suomen ennakkoveronumero, voimme maksaa palkkiot kokonaan tälle yritykselle. Mikäli yrityksesi on Suomessa arvonlisävelvollinen, maksettuun palkkioon lisätään Suomessa voimassa oleva näille tuotteille määrätty arvonlisävero.

Toivotamme sinulle menestystä

Emme itsekään osaa arvioida, voiko tällä ohjelmalla kukaan ansaita merkittävästi. Mikäli kuitenkin näin käy, meillä ei todellakaan ole mitään sitä vastaan.

Tämä ei maksa sinulle mitään, voit aloittaa, vaikka täältä!