Scarf i merinoull

Stickad halsduk i Finland

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Modellerna i merinoullscarf är BlommorRenSkog ja Segelbåt. Merinoullen i stickat är behagligt mjuk. Dessa vackra ullhalsdukar är också en bra presentidé. En passande bukett är också lämplig. Det går att fästa vacker merinoull på till exempel halsdukarna blusarvantar eller mössor. Varumärket Tuoriniemi strävar efter ansvar och transparens. Alla våra produkter tillverkas i Finland och vi upphandlar merinoull från en ansvarsfull italienare handgemäng från tillverkaren. Ta reda på mer och Plats!

 

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.