Merinoullsvantar designade av Kaislakerttu Lehtovaara

Merinoullen i stickat är behagligt mjukt och ytan på stickat är vacker och ren tack vare sticktekniken vi använder. Dessa vackra yllehalsdukar är också en bra presentidé.

Merinoullsvantar

Inhemsk merinoull

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Modellerna i merinoull är BlommorRenSkog ja Segelbåt. Merinoullen i stickat är behagligt mjukt och ytan på stickat är vacker och ren tack vare sticktekniken vi använder. Dessa vackra yllehalsdukar är också en bra presentidé. Du kan överraska din födelsedagshjälte med en speciell och minnesvärd present. Varumärket Tuoàiniemi strävar efter ansvar och transparens. Alla våra produkter tillverkas i Finland och vi upphandlar merinoull från en ansvarsfull italienare handgemäng från tillverkaren. Ta reda på mer och Plats!

 

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.