Merinoull är ett mångsidigt ekologiskt material

Naturfiber merinoull har idealiska egenskaper. Tack vare sina goda termiska egenskaper och andningsförmåga känns den inte kall även under fuktiga förhållanden.

Merinoullskläder behöver inte tvättas särskilt ofta utan ofta räcker det med bara ventilation efter användning istället för tvätt. Merinoullstickade plagg vi tillverkar ska tvättas för hand och läggas på en jämn yta för att torka efter dess mått.

Merinoullstickat är ett varmt och stilrent plagg som håller bra i årtionden när det bärs väl

Merinoull är ett högkvalitativt och slitstarkt material. Feedback har mottagits från våra kunder om att merinoullstickan som de köpte av oss har förblivit i utmärkt skick i över tjugo år. När du köper merinoullskläder bör du vara uppmärksam på att välja en mulesingfri merinoullströja. Merinoullen vi använder är mulesingfri.

Stickade plagg designade av Kaislakerttu Lehtovaara

HS-Ugly truth sweaters

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.