Merino blus

Merinoulltröjor

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Modellerna i merinoullströjor är RenSkog ja SegelbåtBear ja segel. Merinoullen i blusarna är behagligt mjuk och ytan på stickningen är vacker och ren tack vare sticktekniken vi använder. Dessa vackra tröjor är också en bra presentidé. Även lämplig som present köpt i en bukett för att glädja en födelsedagshjälte med en speciell och minnesvärd present. Det går till exempel att fästa en vacker på varje modell merinoull intressevantar i merinoull eller hatt i merinoull. Varumärket Tuoriniemi strävar efter ansvar och transparens. Alla våra produkter är tillverkade i Finland och vi köper merinoull från en ansvarig italiensk tillverkare Baruffa. Kolla in det också vår berättelse.

 

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.