Merinoulljacka

Finska stickade plagg

Design Kaislakerttu Lehtovaara

Modellerna i merinoullsjackor är BlommorHusetsegelRenSkog ja Segelboat. Modellerna har olika alternativ som 50, 60 och 70 slim och 70. 70 är en lite lösare modell och 50, 60 och 70 slim är något smalare. Merinoullen i jackorna är behagligt mjuk och ytan på stickade plagg är vacker och ren tack vare sticktekniken vi använder. En kavaj i merinoull är också en bra presentidé. De är också lämpliga som en present köpt tillsammans för att glädja födelsedagshjälten med en speciell och minnesvärd present. Det går till exempel att fästa en vacker på varje modell halsduk i merinoull. Varumärket Tuoàiniemi strävar efter ansvar och transparens. Alla våra produkter tillverkas i Finland och vi upphandlar merinoull från en ansvarsfull italienare handgemäng från tillverkaren. Kolla in vår story. Osta nytt!

 

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.