Linne klänning

Inhemsk linnestickad av ekologiskt linne

Upplev den underbara touchen av linne

I vår egen stickning gör vi även stickat av linne. Linne som stickat material är ett härligt material. Den kombinerar de bästa egenskaperna hos linne. Linne är varmt med svalt och svalt med varmt. Denna egenskap beror på lins goda fuktupptagning och goda värmeledningsförmåga. Linne har samma kemiska sammansättning som bomull, men har en mer porös textur, vilket gör det lättare att absorbera fukt. Linne torkar också snabbt.

Kärnan i linne

Linne upplevs som ett material som lätt skrynklar. Linnetyget skrynklar verkligen lätt. Även om linfibrer är mycket hållbara, är de också styva. Men elasticiteten hos en välgjord linnestickning förhindrar förvånansvärt effektivt skrynkling. En bra linnesticka kan vara lätt, väl nedåtgående och upprätt på samma gång. Vi har gjort mycket utvecklingsarbete för att få fram dessa egenskaper i våra stickade plagg. En av de fantastiska egenskaperna hos linne är att det inte laddas elektriskt. Tack vare detta förblir nedstigningen av tröjan bra under alla förhållanden. Linne stöter bort smuts, är lätt att rengöra, luddar inte och mjuknar och förbättras med åren.

Val av ansvarsfullt linne, linstickat tillverkat i Finland

Linne är ett ekologiskt val. Grundvatten sparas, eftersom lin inte alls kräver bevattning, utan växer under påverkan av regn. Lin trivs i torra växtområden, det kräver ingen bevattning. Lin är också ett antibakteriellt och icke-allergent material. Upplev den lyxiga essensen av linne och njut av den härliga känslan det ger. Med god omsorg kommer produkten att ge dig ett långvarigt plagg som håller sig rent under lång tid

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.