Upplev den underbara touchen av linne

Linnestickning känns bra på huden

Linne är ett av de äldsta klädmaterialen i världen. Det har traditionellt använts främst i tyger. Den är också mycket lämplig för stickat. Den är väldigt fallande, den skrynklar sig inte i stickningen som tygkläder och den känns sval på grund av sin utmärkta fuktupptagning.

De linstickade plaggen vi tillverkar kan tvättas antingen för hand eller med skonsam maskintvätt i 40 grader. Till egenskaperna hos linne hör att ludd lossnar vid tvätt, varför vi rekommenderar att tvätta det separat från andra kläder. Linnestickan kan kännas lite hård direkt efter tvätt, men den mjuknar snabbt igen vid användning. Det sägs att lin bara blir bättre vid tvätt.

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.