Tunika i linne

Tunika i linne sticka är ett bekvämt plagg. I stickat skrynklas inte linne så lätt. Eftersom linne är ett antistatiskt material behåller stickan sin goda härkomst under alla förhållanden. Alla våra linstickade plagg är våtbehandlade, de krymper inte längre vid första tvätten. Linnematerialet är smutsavvisande och antibakteriellt, det är värt att ventilera det ofta, vilket minskar behovet av tvätt. Vi strävar efter att rädda naturen genom att undvika onödig tillverkning. Vi tillverkar i regel produkterna först efter att vi mottagit beställningen.

Upplev den underbara touchen av linne

Tunika i linne, bekväm passform

Linnets ihåliga struktur ger det bra fuktupptagning. Detta gör att stickningen inte känns svettig ovanpå. Ändå värms den också för att kyla.

Tunika i linne är stickade av slipsar som är sluttande och lätta. Denna goda härdbarhet förstärks ytterligare av att lin är ett antistatiskt material som, som ett icke-elektrifierat material, behåller sin härdbarhet under alla förhållanden.  

Fri frakt, läs mer

Fri leverans till Finland och alla andra länder. Fri retur till länder listade utöver Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter hoppas vi att det motsvarar dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val kan du returnera produkten och vi återbetalar ditt köp. För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, vi skickar en färdig adressetikett som du bara fäster i returförsändelsens låda. I Finland kommer returen att levereras till Postis kontor. Alla returer av produkter som skickas utomlands till de angivna länderna kan levereras till valfri DHL-servicepunkt.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Luxemburg, Polen, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige och Nederländerna

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna fri retur.