Ansök om partnerskap

Du kan bli rekommendator av Tuoriniemi-butiken. Det kommer att lyckas genom ett affiliateprogram. Du kan ansöka om medlemskap och starta en egen remiss. Att engagera sig är enkelt.

 • Registrera dig i systemet
 • Vi accepterar dig som partner
 • Du skaffar dig en egen kontrollpanel där du kan se
  • Klickar på dina länkar
  • försäljning
  • provisioner
  • omvandlingsfrekvens
  • provisioner som betalas till dig
  • dina egna rabattkoder.

Komma igång

Med en enkel editor kan du skapa hur många länkar du vill till vår sida och dela dem var du vill. Länkarna för dig identifierar kunden och tillåter belöningar. Faktum är att det finns fler möjligheter att tjäna.

 • Du får en avgift för köp av en kund som kommer till sidan via länken
 • Varje kund som besöker din webbplats via din länk kommer att generera provision till dig under de kommande 30 dagarna om de gör ett köp.
 • När en kund märkt för dig köper detta inom 30 dagar får du en belöning och dessutom blir han en märkt kund åt dig. Hans köp kommer att generera provisioner till dig även efter att 30-dagarsperioden för hans första besök är slut. Han kommer att vara taggad för dig tills vidare. Så länge vi låter det fortsätta. Vi förbehåller oss rätten att ändra denna regel, men vi får aldrig göra det.
 • Ett annat alternativ kan vara att ge dig en personlig rabattkod. När någon använder den här koden i sitt köp genererar den en provision till dig. Denna kund behöver inte komma till vår sida via länken du delat, det räcker med att använda din kod.

Betalning av avgifter

Avgiften betalas i procent av produktens skattefria pris. Vi betalar 20 % i provision på alla köp som görs till systempartnern. Vi håller bitterhetsgraden densamma även för dessa "eviga kunder". Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa procentsatser, men om detta system kan minska våra egna marknadsföringskostnader kan vi behålla detta hela tiden.

Det här kan vara din chans

Du bör nu dra nytta av alla kontakter du äger. Du kan dela länkarna du vill på Facebook, bloggar och vad du än hittar på. Vi har planerat att ge de bästa rekommenderarna produkter att se och till exempel för eget bruk, för att få en bättre känsla. Ekologiskt linne och mulesingfri merinoull är så underbara material att du kanske älskar våra produkter själv. Att rekommendera är verkligt om du också gillar produkterna själv.

Vi har tillverkat stickat i över 40 år. Kom och stöd finskt företagande, du kanske tjänar det själv.

Avgiften är skattepliktig inkomst

Du kan vara delägare som privatperson eller företag.

Det finns ingen skyldighet för privatpersoner att betala de kringkostnader för en normal lön i Finland, eftersom Partnern inte är anställd i Tuoriniemi. För avgifter för vilka vi inte får information om källskattesatsen kommer vi att behöva innehålla 60 % källskatt. Om dina slutliga skattekostnader är lägre än förskottsbetalningarna, kommer den extra skatten att betalas till dig som en skatteåterbäring. Vi rekommenderar därför att alla skaffar ett ersättningsskattekort. Du behöver inte göra detta när du registrerar dig som affiliate. Skattekortet som används för att betala den anställdes lön är inte giltigt för detta ändamål. Ersättningsskattekortet är enkelt att få från Omavero. Innan vi betalar avgifterna kommer vi att begära avgiften separat från mottagaren av avgiften och komma överens om ett säkert sätt att lämna in en kopia av ersättningsskattekortet och samtidigt be om ett kontonummer som vi kan betala avgifterna till. . Avgifter som betalas till privatpersoner är inte momspliktiga

Om premietagaren är skattskyldig på annat håll än i Finland, redovisas uppgifterna om betalningen av premien totalt vid årets slut till den skattskyldige i det land där han är skattskyldig.

Om du har registrerat dig som företag och ditt företag har ett finskt källskattenummer kan vi betala avgifterna i sin helhet till detta företag. Om ditt företag är momspliktigt i Finland läggs den moms som gäller för dessa produkter i Finland till den erlagda avgiften.

Vi önskar dig framgång

Vi själva vet inte hur vi ska göra ett betydande bidrag till detta program. Men om det händer har vi egentligen ingenting emot det.

Detta kommer inte att kosta dig något, du kan börja, till och med här!