Produktrecensioner

 

För oss är en nöjd kund ett av våra viktigaste mål. Vi vill betjäna våra kunder så bra vi kan. Vår förmåga att tjäna stöds av hur vi agerar. Vi tillverkar inte produkter i förväg, utan först efter att vi tagit emot beställningen. Detta gör det också möjligt att uppfylla speciella önskemål. Ibland kan vi kontakta vår kund efter att ha mottagit beställningen. Vi kan till exempel fråga om längden på ärmarna, om det förplanerade ärmmåttet på den beställda storleken är lämpligt.

Vid förberedelser för köp väljs storleken, eventuellt färgen, och i vissa fall även längden på till exempel jackan. När alla val är gjorda kommer måtten att visas. De är tröjans längd, tröjans bröstomkrets och längden på ärmen. Ärmen mäts från kragens kant över axeln till mudden. Vi vill mäta detta så här, för på grund av snittet varierar platsen där hylsan planteras, vilket gör det svårt att uppskatta den faktiska längden på hylsan bara genom att mäta hylsan.

När man utvärderar längdskillnaden i ull är det bra att ta hänsyn till stickningens egenskaper. Väljer du en lite snävare omkrets på tröjan kommer blusen att korta ner några centimeter när du tar på dig den.

Det är också möjligt att mätbordet vi designat inte passar dig. Var inte rädd för att kontakta oss och berätta dina önskemål. Vi tar hänsyn till dina önskemål och uppfyller dem efter bästa förmåga.

Varje produkts produktkort har ett avsnitt där du kan skriva produktrecensioner. Vi uppskattar dem.

 

Nedan kan du se några produktrecensioner från våra kunder:

 

 

 

Tröja

Stjärnorna

 

 

Dr Schlimmer Carsten (verifierad författare) - 

Jag är väldigt mycket nöjd med den här tröjan. Hantverket är enastående, kvaliteten är helt perfekt. Fint material och perfekt passform. Varje gång igen, speciellt med denna stödjande och vänliga service av Markku.
Jag kan varmt rekommendera butiken och produkterna.

 

Stadtkirchen tunika i linne

Stjärnorna

 

 

Heli (verifierad författare) - 

Tunikan andas bra och är mycket bekväm att bära. Jag fick utmärkt service av Tuoriniemi när jag var tvungen att byta storlek på tunikan på grund av min egen felbedömning. Jag fick råd och fick snabbt rätt storlek på tunikan för mig.
Favoritkläder!

 

Vit kofta

Stjärnorna

 

 

Jan Cardwell (verifierad författare) - 

Fick min tröja idag och den är ännu vackrare personligen. Utmärkt kvalitet och passformen är perfekt. Om jag kunde skulle jag beställa en av allt! Kommunikation via e-post var till stor hjälp vid beställning.

 

Huströja

Stjärnorna

 

 

Jenni - 

Jag blev kär i det här House-mönstret efter att ha sett det här i webbutiken i sektionen för ulljackor. Jag ville ha en tröjaversion av mönstret till mig själv, men jag hittade ingen färdig i webbutiken. Efter att jag kommit i kontakt med säljaren uppfyllde de glatt denna speciella önskan från mig och jag skaffade mig en stadsinspirerad tröja som är snygg och varm på samma gång!

 

Merinoull mössa ull

Renullsmössa

Stjärnorna

 

 

Jenni (verifierad författare) - 

Helt grym kvalitet och så mjuk! Du fastnar lätt för dessa produkter. Först beställde jag bara den här mössan, som löste in sin plats som en kredithatt för kallt väder. Håller vinden borta och svettas inte. Sitter bra på huvudet. Ville han så fick jag även en tofs för detta. Jag rekommenderar att köpa halsduken som ingår i serien omgående. Det var en utmaning att hitta en halsduk som skulle passa en unik mössa och det slutade med att jag beställde ett set med min egen halsduk. Mössan och halsduken passar ihop och är inte för brokiga. Med en enfärgad jacka gör de det hela stilrent. Jag rekommenderar verkligen!

 

HS-Klimatförändringströja

HS Runa truth tröjor

Stjärnorna

 

 

Hurmi Juhani (verifierad författare) - 

Tack tröjan kom väldigt snabbt jag blev ganska förvånad. Jag vet redan att det här är bra eftersom jag har behållit tröjan jag beställde tidigare länge. Jag beställde HS-tröjan så fort den erbjöds. Du hittar många vackra produkter som min fru nötter här oavsett vilken jag väljer.

 

Kofta i merinoull av hög kvalitet

Stjärnorna

 

 

från marjaleena kumpu (verifierad författare) - 

Jag fick den här jackan på posten som vi beställde i födelsedagspresent till en glad 90-åring. Den är verkligen vacker och jag vet att hon kommer att bli glad över att ha den.

 

Svart kofta

Stjärnorna

 

 

VB - 

Otroligt varm och härlig yllejacka av tätt men fluffigt garn. Det verkar vara av så bra kvalitet att det säkert kommer att hålla i flera år.

Inna - 

Så himla mjuk kofta av bra kvalitet! Underbar produkt!

Flod linne blus blå

Stjärnorna

 

 

SirpaM (verifierad författare) - 

En bra blå tröja, passar bra till jeans. På grund av sin löshet är den mångsidig, även under en skjorta! Vanligtvis använder jag storlek S (166 cm normal / slim), men nu beställde jag storlek M, som bara var en passell.