Tuotearvosteluja

 

Meille tyytyväinen asiakas on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin, kuin osaamme. Mahdollisuuttamme palvella auttaa tapamme toimia. Emme valmista tuotteita etukäteen, vaan vasta tilauksen saatuamme. Tämä mahdollistaa myös erityistoiveiden toteuttamisen. Aina joskus saatamme otta yhteytta asiakkaaseemme tilauksen saatuamme. Saatamme kysyä esimerkiksi hihojen pituudesta, onko tilatun koon ennakolta suunniteltu hihan mitta sopiva.

Ostamista valmistettaessa valitaan koko, mahdollisesti väri ja joissain tapauksissa myös esimerkiksi takin pituus. Kun kaikki valinnat on tehty, tulevat mitat näkyviin. Niitä ovat neuleen pituus, neuleen rinnanympärys ja hihan pituus. Hiha on on mitattu kauluksen reunasta olkapään yli hihansuuhun. Haluamme mitata tämän näin, koska leikkauksesta johtuen hihan istutuksen kohta vaihtelee, jolloin pelkästään hihaa mittaamalla on hankala arvioida hihan todellista pituutta.

Villauseron pituutta arvioitaessa on hyvä huomioida neuleen ominaisuuksia. Mikäli valitset neuleelle hieman tiukemman ympärysmitan, päälle puettaessa  pusero lyhenee muutaman sentin.

On myös mahdollista, että meidän suunnittelemamme mittataulukko ei ole sinulle sopiva. Älä arkaile ottaa yhteyttä ja kertao omia toiveitasi. Me huomioimme toiveesi ja toteutamme niitä mahdollisuuksiemme mukaan.

Jokaisen tuotteen tuotekortissa on osio, johon voi kirjoittaa tuotearvosteluja. Arvostamme niitä.

 

Alla näet muutamia asiakkaittemme tuotearvosteluja:

 

 

 

Villapusero

Tähdet

 

 

Dr. Schlimmer Carsten (varmistettu kirjoittaja)  

I am very very happy with this sweater. The craftsmanship is outstanding, the quality absolutely spot on. Fine material and perfect fit. Every time again, especially with this supportingly and friendly service by Markku.
I can highly recommend the store and the products.

 

Stadtkirchen pellavatunika

Tähdet

 

 

Heli (varmistettu kirjoittaja)  

Tunika hengittää hyvin ja on oikein luonnikas päällä. Sain erinomaista palvelua Tuoriniemeltä kun jouduin omasta virhearviostani johtuen vaihtamaan tunikan kokoa. Sain neuvoja ja nopeasti oikein kokoisen tunikan käyttööni.
Lempivaate!

 

Valkoinen villatakki

Tähdet

 

 

Jan Cardwell (varmistettu kirjoittaja)  

Received my sweater today and it is even more beautiful in person. Excellent quality and the fit is perfect. If I could I would order one of everything! Communication via email was very helpful with ordering.

 

House villapusero

Tähdet

 

 

Jenni  

Ihastuin tähän House-kuosiin nähtyäni sen täällä verkkokaupassa villatakkien puolella. Halusin itselleni kuosista villapaita-version, mutta sellaista en löytänyt valmiina verkkokaupasta. Otettuani yhteyden myyjään, he ilokseni toteuttivat tämän erikoistoiveeni ja sain tästä itselleni city-henkisen villapaidan, joka on samalla tyylikäs ja lämmin!

 

Merinovilla pipo woolen

Reindeer woolen pipo

Tähdet

 

 

Jenni (varmistettu kirjoittaja)  

Aivan mahtava laatu ja niin pehmeä! Näihin tuotteisiin jää helposti koukkuun. Tilasin aluksi vain tämän pipon, joka lunasti paikkansa kylmien ilmojen luottohattuna. Pitää tuulen loitolla eikä hiosta. Istuu hyvin päähän. Halutessaan tähän sai myös tupsun. Suosittelen ostamaan samantien myös sarjaan kuuluvan huivin. Oli haaste löytää uniikkiin hattuun sopiva huivi ja lopulta päädyin tilaamaan sarjan oma huivi. Hattu ja huivi sopivat yhteen eivätkä ole liian kirjavat. Yksivärisen takin kanssa tekevät kokonaisuudesta tyylikkään. Suosittelen lämpimästi!

 

HS-Ilmastonmuutos villapaita

HS runa totuus villapaidat

Tähdet

 

 

Hurmi Juhani (varmistettu kirjoittaja)  

Kiitos pusero tuli hyvin nopeasti olin aivan yllättynyt. Tiedän entuudestaan, että tämä on hyvä sillä olen pitänyt aikaisemmin tilaamaani puseroa jo kauan. Tilasin HS:n puseron heti kun niitä tarjottiin. Teiltä löytyy paljon kauniita tuotteita, joita vaimoni tässä pähkäilee ,että minkä niistä valitsisin.

 

Korkealaatuinen neuletakki merinovillaa

Tähdet

 

 

marjaleenakumpulainen (varmistettu kirjoittaja)  

Sain postis tämän takin , Jonka tilasimme syntymäpäivä- lahjaksi pirteälle 90 vuotiaalle. Se on todella kaunis, ja tiedän jotta hän on iloinen saadessaan sen.

 

Musta villatakki

Tähdet

 

 

VB  

Aivan uskomattoman lämmin ja ihana, tiiviistä mutta kuohkeasta langasta tehty villatakki. Vaikuttaa niin hyvälaatuisella, että kestää varmasti hyvänä vuosia.

Inna  

Niin kovin pehmeä ja hyvälaatuinen villatakki! Ihana tuote!

Joki pellavapusero sininen

Tähdet

 

 

SirpaM (varmistettu kirjoittaja)  

Hyvän sininen pusero, sopii hyvin farkkujen kanssa. Väljyytensä vuoksi monikäyttöinen, alle sopii vaikka paitapusero! Yleensä käytän kokoa S (166 cm normaali/hoikka), mutta nyt tilasin koon M, joka oli just passeli.